رهبر طالبان مدعی است که زنان در افغانستان “زندگی راحت و مرفه” دارند

رهبر طالبان روز یکشنبه با انتشار پیامی مدعی شد که دولت او اقدامات لازم را برای بهبود زندگی زنان در افغانستان انجام داده است، جایی که زنان از زندگی عمومی و کار منع شده‌اند و تحصیل دختران به شدت محدود شده است.

بیانیه هیبت الله آخوندزاده در آستانه عید قربان که اواخر این هفته در افغانستان و دیگر کشورهای اسلامی تجلیل می شود، علنی شد.

آخوندزاده در پیام عیدی خود گفته است که تحت حاکمیت امارت اسلامی، اقدامات مشخصی برای نجات زنان از بسیاری از ظلم‌های پیشین از جمله ازدواج‌های اجباری انجام شده و حقوق شرعی آنها حفظ شده است.

همچنین در ادامه این پیام آمده است: «گام‌های لازم برای بهبود وضعیت زنان به عنوان نیمی از پیکر جامعه به‌ منظور تأمین زندگی آسوده و مرفه طبق شرع اسلامی برداشته شده است».

به نظر می رسد اخیراً آخوندزاده در جهت دهی به سیاست های داخلی، ممنوعیت تحصیل دختران بعد از صنف ششم و ممنوعیت زنان افغان از زندگی عمومی و کار، به ویژه برای سازمان های غیردولتی و سازمان ملل متحد، دست قوی تری گرفته است.

این پیام به پنج زبان عربی، دری، انگلیسی، پشتو و اردو توزیع شد. آخوندزاده گفت: جنبه های منفی اشغال 20 ساله قبلی مربوط به حجاب و “ضلالت” زنان به زودی پایان خواهد یافت.

وی افزود: جایگاه زن به عنوان یک انسان آزاده و با کرامت احیا شده و همه نهادها موظف به کمک به زنان در تامین ازدواج، ارث و سایر حقوق شده اند.

علیرغم وعده های اولیه در مورد یک حکومت میانه روتر از دوران قبلی خود در قدرت در دهه 1990، طالبان از زمان تصرف افغانستان در آگست 2021، همزمان با خروج نیروهای ایالات متحده و ناتو از آن، تدابیر سختی را اعمال کردند.

آنها زنان را از حضور در فضاهای عمومی مانند پارک ها و سالون های ورزشی منع کرده اند و آزادی رسانه ها را سرکوب کرده اند. این اقدامات باعث ایجاد یک غوغای شدید بین‌المللی شده و انزوای کشور را در زمانی که اقتصاد آن سقوط کرده است – و یک بحران انسانی بدتر کرده است.

آخوندزاده بار دیگر از دیگر کشورها خواست تا از مداخله در امور داخلی افغانستان دست بردارند. وی گفت که حکومت طالبان خواهان روابط خوب سیاسی و اقتصادی با جهان به ویژه با کشورهای اسلامی است و به مسئولیت خود در این زمینه عمل کرده است.

در پیام آخوندزاده همچنین رفتار اسرائیل در قبال فلسطینی ها محکوم شده و از مردم و دولت سودان خواسته شده است که اختلافات خود را کنار گذاشته و برای اتحاد و برادری با یکدیگر همکاری کنند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
13 سال پیش در چنین روزی، جولیان آسانژ ویدئویی را منتشر کرد که نشان می‌داد نیروهای آمریکایی به سوی غیرنظامیان عراقی از جمله کودکان شلیک می‌کنند. اکنون او به دلیل انتشار آن با 175 سال زندان مواجه است.  
از ویتنام گرفته تا عراق، میلیون‌ها نفر در جنگ‌هایی که توسط سیاستمداران آغاز شده کشته شده‌اند. امروز لایحه‌ای را به تصویب رساندم که بر اساس آن پارلمان باید در این مورد پاسخگو باشد و اطمینان حاصل شود که هیچ سیاستمداری نمی‌تواند استرالیایی‌ها را دوباره به جنگ‌های نامشروع بفرستد. گروه های اصلی حاضر به پاسخگویی نشدند.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x